Ik ben Natalia Janssens afkomstig uit Georgië. Ik woon in België sinds juli 2014. Ik ben hier met een Vlaming getrouwd en heb een zoontje van 11 jaar. 
In 2006 heb ik in Tbilisi mijn bachelor opleiding Pedagogie afgerond. Dit werd in 2016 door het Vlaamse Ministerie van Onderwijs en Vorming als bachelor academie graad gelijkwaardig verklaard.

Als coach en pedagoog sta ik voor de psychopedagogische begeleiding, coaching en heb ik kennis over de omgaan met de emotionele moeilijkheden.

Naast mijn bachelor opleiding pedagogie heb ik ook Life coach en Klinische Psychologie opleiding succesvol afgerond (NHA Opleiding).

Als coach en pedagoog behandel ik groepen, team in de organisatie, jeugdigen, volwassenen en/of ouderen.

Het kan hierbij gaan om individuele therapie/begeleiding of een coaching in breder verband (life coaching, executive/ of corporate coaching, wellness coaching, relatie coaching, spirituele coaching, gezins- of systeem coaching, groep coaching).


Mijn Theologie opleiding bij Orthodox Theologie Instituut in Gent spreekt mij ook vrij goed aan. Daarom sta ik graag voor de spirituele coaching.

Met de nieuwe uitdagingen streef ik er naar om met mijn ervaring mensen en groepen te coachen waar ik kan.